به گزارش آژانس خبری کاسپین ؛ صالح محمدی در گفت وگو با شماری از خبرنگاران به جذب اعتبار ۹۱۱ میلیارد ریالی در حوزه تسهیلات طرح توسعه مکانیزاسیون کشاورزی استان گیلان در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: ۴۹.۲ میلیارد ریال تسهیلات خرید تراکتور برنج و ۱۷۸.۲ میلیارد ریال تسهیلات خرید کمباین برنج در سال گذشته جذب شد.
وی استان گیلان را دارای ۱۵۰ واحد پرورش نشاء دانست و گفت: در استان گیلان با تعداد ۲۰ دستگاه پهپاد، عملیات سمپاشی مزارع صورت میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان سطح زیر کشت برنج در استان را ۲۳۸ هزار هکتار دانست و بیان کرد: سال گذشته ۱۸۹ هزار هکتار کشت مکانیزه انجام شد و ۲۰۰ هزار هکتار را نیز به صورت مکانیزه برداشت کردیم.
محمدی درجه مکانیزاسیون کاشت و برداشت برنج در استان گیلان را به ترتیب ۷۹.۴ و ۸۴.۴ درصد دانست و یادآور شد: ۴۶۶۶ دستگاه کمباین برنج در گیلان فعالیت می کند.
وی با تاکید بر لزوم افزایش درجه مکانیزاسیون در مراحل مختلف فرایند تولید برنج به ویژه کاشت و برداشت و ارزیابی کمباین های تولیدی از منظر کیفیت محصول برداشت شده و میزان ریزش، گفت: توجه به جایگزینی کمباین های فرسوده برنج با توجه به پایین بودن عمر مفید آنها نیز ضرورت دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از اجرای نشاء مکانیزه در ۲۰۱ هزار هکتار از شالیزارهای استان در سال زراعی جاری خبر داد و بیان کرد: هدفگذاری استان نیز برداشت مکانیزه ۲۱۰ هزار هکتاری شالیزارهاست.
کد خبر:
29814