امروز: ۱۴۰۳/۰۶/۲۹
استاندار مازندران,

نیازمند تعامل با دانشجویان در فضای اجرایی استان هستیم

استاندار مازندران با اعلام اینکه نیازمند تعامل در فضای اجرایی و عملیاتی با دانشجویان استان هستیم، گفت: در یکسال اخیر ۱۸۰ دانشجو نخبه شناسایی شدند برخی دانشجویان در شهرستان‌ها به‌عنوان مشاور خود انتخاب کردیم و در بیشتر گروه‌های جهادی از ظرفیت دانشجویان توانمند استفاده می‌شود.

سیدمحمود حسینی‌پور امروز در دیدار با فعالان تشکل‌های دانشجویی استان با بیان اینکه اولویت نخست مازندران کشاورزی است ولی کشاورزی نافی صنعت نخواهد بود، اظهار کرد: چرا که کشاورزی بدون صنعت در دنیا مفهومی ندارد لذا در مدت یکسال نمی‌توانیم عملکرد بخش کشاورزی مازندران را ارزیابی کنیم.

وی افزود: اگر بنا باشد کشاورزی ما منطبق بر الگوی روز دنیا باشد باید مرکبات را براساس استانداردهای کشورهای هدف تولید کنیم که برای نخستین‌بار زمین‌های کشاورزی مازندران را شناسنامه‌دار کردیم.

استاندار مازندران با اقدامات راهبردی و اثرگذار در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: افزایش ۳۰ درصدی تولید گندم براساس روش‌های تحقیقاتی انجام شد و برای نخستین‌بار بذرهای رایگان در روستاهای مازندران توزیع شد که این اقدام علاوه بر اینکه ابزار تشویقی بوده است منجر به افزایش ۲ الی ۳ برابری تولید محصولات هم شده است .

ضعف کادر سازی در مدیریت اجرایی مازندران

این مسئول به ضعف در کادرسازی مدیریت اجرایی مازندران اشاره کرد و یادآور شد: دولت سیزدهم در حال برطرف کردن این ضعف مهم است.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه هیات‌های دانشجویی‌ اگر اثرگذار باشند حتما دیده خواهند شد، اظهار کرد: شرایط فعلی جامعه طوری نیست که بتوان کسی را حذف کرد بنابراین ذات تشکل‌های دانشجویی این است که خودش را نشان دهد.

وی با اعلام اینکه در مازندران برای حضور استعدادهای درخشان برنامه داریم که بنگاه‌های دانش بنیان باید نخبگان استان را از طریق مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شناسایی کنند، گفت: در یک سال اخیر ۱۸۰ نفر از نخبگان در استان مازندران شناسایی شدند.

استاندار مازندران با ابراز عقیده مبنی بر اینکه تشکل‌های دانشجویی باید پیشنهادات خود را به مدیران استان ارائه دهند، تصریح کرد: دانشجویان باید مطالبه‌گر باشند، استمرار مطالبه‌گری دانشجویان منجر به اتفاقات امید آفرینی در جامعه می‌شود.

برنامه ریزی برای اقتصادی شدن پسماند

به گفته حسینی‌پور، در یکسال گذشته نسبت به سال‌های قبل بیشترین بودجه در حوزه پسماند گرفته شد؛ ما به دنبال اقتصادی کردن موضوع زباله هستیم که یک شرکت دانش بنیان در حوزه مدیریت پسماند طی روزهای آینده با شهرداری آمل قرارداد همکاری امضا می‌کند.

این مسئول با اعلام اینکه در مازندران  برای ۱۰۰ درصد پسماند و شیرابه‌های استان برنامه داریم، خاطرنشان کرد: باید به نوعی در مباحث فرهنگی و زیرساختی در بخش زباله شاهد تحولات چشمگیری باشیم.

ایجاد دهکده‌های کشاورزی در روستاها

حسینی‌پور با اظهار اینکه در روستاهای مازندران دهکده کشاورزی باید ایجاد شود، افزود: تولیدات کشاورزی باید صادرات محور باشند.

وی با اشاره به اینکه اگر گردشگری را مساوی با فساد بدانیم؛ با این نگاه هیچ وقت نمی‌توانیم صنعت گردشگری را در مازندران توسعه بدهیم، اظهار کرد: به همین منظور در مازندران به دنبال توریست درمانی هستیم که بیمارستان ۱۱۰۰ تختخوابی آیت‌الله طبرسی ساری کلنگ زنی می‌شود در این راستا شهر سلامت نیز در رامسر به مساحت ۵۰ هکتار به زودی اجرایی می‌شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه صنعت گردشگری قاعده و شاخص خاص خود را دارد، مسافر با گردشگر متفاوت است، تصریح کرد: به همین منظور مازندران به‌طور واقعی بالای ۲۰۰ هزار نفر گردشگر ندارد ولی هدف گذاری کردیم این استان باید به میانگین حداقل یک میلیون گردشگر در سال برسد از این‌رو منجر به درآمد پایدار و  منابع اقتصادی می‌شود.


کد خبر: 6645

دیدگاهتان را بنویسید