امروز: ۱۴۰۳/۰۶/۲۸

برداشت حدود ۹ هزار تن انواع گیاهان دارویی در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سطح کشت گیاهان دارویی در استان از هزار و ۲۸۲ هکتار درسال ۱۴۰۱ به بیش از هزار و ۷۷۲ هکتار در سال ۱۴۰۲ رسیده‌ است

به گزارش کاسپین،صالح محمدی با اشاره به برداشت گیاهان دارویی در گیلان افزود: با توجه به افزایش تولید گیاهان دارویی در ۲ سال گذشته، سال ۱۴۰۱ پنج هزار و ۱۳۰ تن انواع گیاهان دارویی در استان برداشت شد و این رقم در سال ۱۴۰۲ به هشت هزار و ۸۱۱ تن رسید.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سطح زیرکشت گیاهان دارویی در استان از هزار و ۲۸۲ هکتار در سال ۱۴۰۱ به بیش از هزار و ۷۷۲ هکتار در سال ۱۴۰۲ رسیده و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این روند افزایش داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه ۱۱ هزار و ۷۰۰ بهره‌بردار در حوزه گیاهان دارویی در گیلان فعالیت دارند، تصریح کرد: گل گاو زبان، گل محمدی، زعفران، آلوئه ورا، اسطوخودوس، زنجبیل، انواع نعناع و به‌لیمو عمده‌ترین گیاهان دارویی کشت شده در استان است.
برداشت حدود ۹ هزار تن انواع گیاهان دارویی در گیلان
صالح محمدی با بیان اینکه در اراضی بالادست، مناطق جلگه‌ای و کوهپایه‌ای گیلان ظرفیت تولید انواع گیاهان دارویی وجود دارد، گفت: در همکاری با مراکز تحقیقاتی و کمک آنها می‌توان ارقام مقاوم را شناسایی و کشت کرد و علاوه بر شرایط کشت گیاهان دارویی در فضای باز تولید و راندمان را در واحد سطح در شرایط کنترل شده گلخانه نیز افزایش داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از کشاورزان خواست تا با استفاده از روش‌های نوین در کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی، فرآوری و بسته‌بندی، کشت ارقام جدید سازگار با منطقه اهتمام جدی داشته باشند.
 برداشت حدود ۹ هزار تن انواع گیاهان دارویی در گیلان
صالح محمدی از معرفی ۲۰ گونه جدید گیاهان دارویی از ارقام امیدبخش و سازگار توسط مرکز تحقیقات گیلان خبرداد و افزود: برنامه‌ریزی برای ایجاد مزارع پرورش بذر با همکاری مراکز تحقیقات کشاورزی، مکانیزه کردن برداشت محصول به منظور کاهش هزینه‌های تولید، برنامه‌ریزی و اجرای منسجم کلاس‌های آموزشی و وبیناری، برنامه‌ریزی برای ورود گیاهان جدید در عرصه تولید به ویژه زنجبیل و زردچوبه برخی از اقدامات در توسعه کشت گیاهان دارویی است.
وی تامین بذر و نشاء آنها با اعتبارات ملی در راستای توسعه گیاهان دارویی در اراضی دیم شیب دار و اجرای طرح جهش تولید در دیم زار‌ها در محصولات گیاهان دارویی اعم از گل گاوزبان و تامین ادوات و تجهیزات فرآوری برای تولیدکنندگان را از دیگر برنامه‌های توسعه‌ای استان در این بخش اعلام کرد.


کد خبر: 31457

دیدگاهتان را بنویسید